Elfojtott indulatok karakter bemutató 3.

Hamarosan megjelenik a legújabb könyvem az Elfojtott indulatok! Éppen ezért itt a legjobb alkalom, hogy felelevenítsük a Cross család szereplőit.
A sort Maya testvérével, Aidennel folytatjuk.

Aiden

A kicsi Aiden Cross, aki mára már nem is olyan kicsi. Aident az Eltitkolt múltban ismerhettük meg, még kisfiúként. Ám a fiú sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Emilio Rossiként látta meg a világot Olaszországban, ám Mirandával, édesanyja testvérével kénytelen volt elmenekülni hazájából a múltja elől, apja elől. Vérszerinti szülei: Amanda Conti és Enrico Rossi.
Alex Aiden életében, akárcsak Lexie-ben, sorsfordító szerepet játszott. Hiszen Alex és Lexie által Aiden egy szeretettel teli családban nőhetett fel, és válhatott férfivá.
Aiden volt az első olyan ALG karakter, akit gyerekkorában ismerhettünk meg, majd felnőttként pedig saját könyvében (Elvarratlan szálak) megtudhattuk, milyen felnőtt is lett belőle.
Egy sikeres sebész lett Aidenből. Ám az élete nem gondtalan. Amikor a múltja titkai a felszínre kerülnek, elhatározza, hogy megleli önmagát, és visszatér a gyökereihez, Rómába. Viszont ő sem számított egy valamire, vagyis inkább valakire: Ariára. A szerelemnek pedig nem lehetet gátat szabni.
Aidennel találkozhattok az Eltitkolt múlt, Elveszett jövő (novella), az Elvarratlan szálak és az Elfojtott indulatok c. könyveimben.
Te olvastad már a történetét?
Az Eltitkolt múlt beszerezhető 999Ft-ért az Álomgyár Könyvesboltokban! ➡️ http://bit.ly/annelgreen_alomgyar
Az Elfojtott indulatok előjegyezhető 20% kedvezménnyel! ➡️ http://bit.ly/anne-l-green-libri

Leave a Reply