Viharos érzelmek

2016 őszén a Viharos érzelmek című történet következett, amely igazi több mint testőr sztori.

https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-viharos-erzelmek

E-könyv: https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-viharos-erzelmek-e-konyv

  • Álomgyár Kiadó
  • 469 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155596629
  • Ára: 4499 Ft

 

„Egyszerűen briliáns és hihetetlen.” – Bree S. világa blog

„Megint lett egy kedvenc könyvem.” – Olvass velem blog

 

Szenvedély nélkül lehet élni, de vajon érdemes?

Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.

A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több, mint egy testőr.

Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.

Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában?

Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje, a váratlan fordulatokban bővelkedő legújabb romantikus-erotikus regényében válaszokat keres a sokakat izgató kérdésekre.