Elvarratlan szálak

2017 őszén érkezett a hatodik regényem, Elvarratlan szálak címmel. Ez a történet is, akárcsak az Eltitkolt múlt és az Elfojtott indulatok című novella, az olvasóim kérésére született. Hálás vagyok nekik érte, mert ez az a történet, melynek a megírása igazi kihívás volt. De nagyon élveztem, hogy egy orvos bőrébe bújhatok. Egy dolog számomra is bizonyossá vált: a vér nem válik vízzé.

https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-elvarratlan-szalak

E-könyv: https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-elvarratlan-szalak-e-konyv

  • Álomgyár Kiadó
  • 520 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155692406
  • Ár: 4499 Ft

 

„Örülök neki, hogy megint egy kincsre találtam a magyar írók között.” – Regényimádó (moly.hu)  

„Anne L. Green egy újabb zseniális művet adott ki a kezei közül.” – Kitablar blog

 

Megszabadulhatunk egy kéretlen családi örökségtől?

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára.

Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hit boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, a zsarolás és a korrupció.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk két szerelmes váratlan fordulatokkal és küzdelmekkel gazdagított életútját.