Arcátlan csábító

2018. október 8-án megjelent a Csábító-sorozat első része, az Arcátlan csábító. A történet többkötetes lesz, és a korábbi regényeimmel ellentétben, függővéggel záródik, vagyis egy nyitva hagyott jelenettel.

https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-arcatlan-csabito

E-könyv: https://alomgyar.hu/konyvek/green-anne-l-arcatlan-csabito-csabito-sorozat-1-e-konyv

  • CSÁBÍTÓ-SOROZAT 1.
  • Álomgyár Kiadó
  • 420 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155763656
  • Ár: 4499 Ft

 

„Páratlan és kihagyhatatlan regény! Egy olyan könyvsorozat kezdete, mely olvasók tömegeinek lesz a kedvence!” – Nikii blog

„Korrektül fel volt építve, látszott, hogy rengeteg munka volt vele, a stílusa pedig magával ragadó.” – A könyvek lapjaiból merítve blog

 

Minden történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca.

Olivia Clark évek óta behajtóként dolgozik. Szereti a munkáját, de kezdi unalmas mókuskeréknek érezni, míg egy napon egy barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a lány férjének személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét.

Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában.

A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, hőseink pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat. De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.

Az Arcátlan csábító a Csábító-sorozat első része, melyben a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal valós eseményeket dolgoz fel. A történet az Érzéki csábító című kötetben folytatódik.