A remény hajnala

2015 májusában jelent meg az első könyvem, A remény hajnala címmel az Álomgyár Kiadó gondozásában, mellyel elnyertem a 2015-ös év elsőkönyves felfedezettje díjat. A kötet 2017 nyarán új, szenvedéllyel és izgalmakkal bővített kiadásban látott napvilágot. (Ezúton is köszönöm az olvasóimnak, akik már akkor mellettem tették le a voksukat.)

https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-a-remeny-hajnala

E-Könyv: https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-a-remeny-hajnala-bovitett-e-konyv

  • Álomgyár Kiadó
  • 424 oldal
  • Kötés: papír / puha kötés
  • ISBN: 9786155692185
  • Ár: 4499 Ft

 

„Szexy, laza és édes, egy cseppnyi keserűséggel pont ott, ahol kell.” – Könyvfalók blog

„Túlszárnyalta Daniel Steelt.” – A másik világ blog

 

Vágyaink által vezérelve átlépjük a saját határainkat?

Amy Avens makacs farmerlányként nevelkedett Tennessee egyik csendes kis tanyáján. A megszokott, nyugodt életéből azonban egészen San Francisco zajos forgatagáig menekül erőszakos zaklatója elől.
Jelentkezik álmai cégéhez, de már az állásinterjún szembesül leendő főnöke, Matthew Johnson arrogáns és kiállhatatlan stílusával. Amy úgy dönt, felveszi a kesztyűt, így már az első napon elkezdődik a harc kettejük között. A folyamatos csipkelődések közben vonzalom ébred bennük egymás iránt, amelyet reménytelenül igyekeznek elnyomni.

A sors azonban újra és újra próbák elé állítja őket. Mélyen rejtőző érzelmek, hétköznapi, hibás döntések, fájdalmak, erő és félelem kíséri az útjukat.

Anne L. Green az Aranykönyv-díjra jelölést és a 2015. év elsőkönyves felfedezettje díjat A remény hajnalának köszönheti. A romantikus, érzéki jelenetekben bővelkedő, izgalmas regény most nemcsak új köntösbe öltözött, de lapjain a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és szívbemarkoló borzongással találkozhatunk.