Elfojtott indulatok karakter bemutató 2.

Hamarosan megjelenik a legújabb könyvem az Elfojtott indulatok! Éppen ezért itt a legjobb alkalom, hogy felelevenítsük a Cross család szereplőit.
A sort Maya édesapjával, Alexszel folytatjuk.

Alex

Egy igazi, vérbeli szívtipró. Minden nőnek elcsavarja a fejét, aki csak megtetszik neki. Alexander Cross elől nincs menekvés!
Barátja, Matt is úgy vélte, hogy sosem fog megállapodni Alex. Ám egyikük sem tudhatta, hogy az élet Alex lábai elé, (pontosabban a kocsija elé) sodorja Lexie-t.
A szerelemnek köszönhetően megismerhetjük Alexnek a törödő és gondoskodó oldalát. Képes akár az életét is kockáztatni, hogy megmentse szerelmét a múltjától. Alex bebizonyítja, hogy nemcsak sármos és szexi, hanem kitartó, bártor, és mélységesen szeretettel teli.
De vajon milyen lesz Alex apa szerepben?
A kérdésre már egy kis ízelítőt kaphatunk az Elvarratlan szálakban, ahol fia, Aiden kerül a főszerepbe. Viszont a lánya, Maya esetében teljesen más lesz a helyzet. Vajon milyen viszonyt fog ápolni lánya udvarlójával Alex: jófej, laza apuka lesz vagy esetleg szigorú, aki megpróbálja megnehezíteni majd Ian életét?
Alexszel találkozhattok az Eltitkolt múlt, Elvakult szerető (novella), az Elvarratlan szálak és az Elfojtott indulatok c. könyveimben.
Te olvastad már a történetét?
Az Eltitkolt múlt beszerezhető 999Ft-ért az Álomgyár Könyvesboltokban! ➡️ http://bit.ly/annelgreen_alomgyar
Az Elfojtott indulatok előjegyezhető 20% kedvezménnyel! ➡️ http://bit.ly/anne-l-green-libri

Leave a Reply