Ördögi kísértés

2018 tavaszán érkezett az Ördögi kísértés, amely a Las Vegas-i kaszinók világába kalauzolja el az olvasókat. A váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regényeimben sokakat izgató kérdésekre keresek válaszokat.

https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-ordogi-kisertes

E-könyv: https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-ordogi-kisertes-e-konyv

  • Álomgyár Kiadó
  • 537 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155763274
  • Ár: 4499 Ft

 

„Csábító, veszedelmes, érzéki, megdöbbentő.” – Ella Steel írónő

„Ha egy kis érzelmi bombára vágyom, Anne L. Green a hazai választásom.” – Könyvcápa blog

 

Nem csak a szerencse forgandó

Reggie Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet.

Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. A férfi gyorsan, szenvedélyesen, spontán és kíméletlenül kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos.

Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell ébrednie, hogy ő sem mindenható. Azok a dolgok ugyanis, amelyek a felismeréshez vezető úton fontossá válnak számára, mint az egészség, a szabadság, a szerelem és a boldogság, pénzzel nem megvásárolhatók. Kemény leckét kap a barátságról, megbocsátásról, és arról, hogy az élet törékeny, és nagyon gyakran igazságtalan.