Érzéki csábító

A Csábító-sorozat 2019 januárjában folytatódik, az Érzéki csábító kötettel.

https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-erzeki-csabito

E-könyv: https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-erzeki-csabito-csabito-sorozat-2-e-konyv

  • Álomgyár Kiadó
  • CSÁBÍTÓ-SOROZAT
  • 420 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155763670
  • Ár: 4499 Ft

 

„Egy forró, lehengerlő történet tele izgalommal.” – Kitablar blogAhhoz, hogy meglásd a lényeget, nem ítélkezned, hanem szeretned kell!

Bár Niko és Olivia ellentétes oldalon játszott, a sorsuk egyre inkább összefonódott. A kölcsönös vonzalom és a tragikus körülmények egymás felé sodorták őket. Hiába tudják mindketten, hogy a köztük lévő fellángolásnak nem lehet jövője, már nem a józan ész, hanem az érzelmeik irányítják őket. A legnagyobb küzdelmeket már nem az ellenfeleikkel, hanem a saját démonaikkal vívják.
Olivia lelke bosszúért kiált, melyhez az erejét Nikóból nyeri. Nikóról viszont mindennap lehull egy újabb álarc. Oliviára van szüksége ahhoz, hogy visszataláljon eredeti önmagához. A határok elmosódnak. Felvállalva az egymás iránt érzett szenvedélyt, beláthatatlan következmények áradata zúdul a nyakukba. Niko hiábavaló csatát vív saját múltjának elnyomásáért, egy új élet megteremtéséért. Rá kell döbbenniük, az elkövetett vétkeik elől nem menekülhetnek.
Ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nagyobb a kockázat is. Az ellenségeik pedig lesben állva várnak, hogy hibát kövessenek el…

Az Érzéki csábító a Csábító-sorozat második része. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő legújabb, szenvedélyes és váratlan bonyodalmakkal teli modern kori romantikus történetében semmi nem az, aminek látszik. A történet a Végzetes csábító című kötetben folytatódik.