2020 július

2020 július közös olvasmánya K.M. Holmes Tiéd a főszerep

Nálam maximálisan megérdemli a könyv az 5 csillagot!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nagyon izgalmas volt a történet az elejétől a végéig. K. M. Holmes végig fenntartotta a kíváncsiságomat, emiatt pedig alig bírtam letenni a könyvet. Nagyon gyorsan tudtam haladni a történettel, mert annyira beszippantott Camie, Damian és Miguel kalandja.
A regény befejezése nem ért váratlanul. Volt egy sejtésem, hogy Camie és Miguel között minden rendeződni fog, és boldogok lesznek együtt. Ám azért voltak olyan pillanatok, mikor a szerzőnek sikerül megingatnia a magabiztosságomat. Olykor még az is megfordult a fejemben, hogy Camie végül ott hagyja mindkét pasit.
Kezdetben meg voltam győződve arról, hogy a Damian csak játszadozik Camie-vel. Ám ahogy telt az idő, fokozatosan azt éreztem, hogy a férfi valóban vonzódik a nőhöz. Bár a férfi szemszögén keresztül megismerhettük az okát, hogy miért kellett egy szó nélkül elhagynia kedvesét, mégis számomra nem volt teljesen elfogadható indok.
Úgy gondolom, hogy a férfi ennyi idő után (titoktartási nyilatkozat ide vagy oda) már bízhatott volna annyira a lányban, hogy nem fogja elárulni a sajtónak a titkát, és beavathatta volna. Vagy ha nem is mondja el, akkor legalább telefonon kereshette volna olykor. A viselkedése miatt nem is csodálkozom, hogy Camie nem várt rá. (Már így is többet várt, mint kellett volna.) Viszont mindennek ellenére én úgy érzem, hogy Damien egy jó ember. Olykor nagyon nagy hülyeségeket tud csinálni, de mégis kedves. Éppen ezért én nem tudtam rá haragudni.
Mikor elhagyta Camie-t Damian, már sejtettem, hogy itt nem ért véget a történetük, és a filmsztár vissza fog térni. De abban már nem voltam biztos, hogy Camie ellen tud-e állni neki.
Van egy olyan érzésem, hogy még találkozni fogunk vele. Bár bennem nem maradtak kérdések vele kapcsolatban, van egy olyan sejtésem, hogy az élet kegyes lesz hozzá és őrá is rátalál a szerelem.
Miguel karakterében az írónőnek sikerült egy olyan férfit megalkotnia, akiről szívesen fantáziálnak a nők. Kedves, odaadó, ám mindemelett ott van a vonzó arroganciája is. Engem levett a lábamról.
Nagyon szimpatikus karakter volt számomra.
Azonban nagyon dühös voltam rá, hogy nem mondta ki az érzéseit, mindezzel pedig kétségek között tartotta Camie-t. Persze, mi olvasók Miguel gondolataiból tudtok, hogy érez a lány iránt, ám Camie-ben jogos volt a bizonytalanság. Hiszen a férfi bárhol bármikor felszedhetett egy nőt, amikor kedve tartotta. Így Camie nem lehetett biztos benne, hogy nem csak játszik vele.
Nathan bár mellékszereplő volt ebben a könyvben, mégis nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Humoros és elbűvölő szívtiprónak tűnik. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudja-e überelni Miguelt.
Már nagyon kíváncsian várom, hogy mit tartogat az írónő következő könyve, a Miénk a pillanat, melyben Nathan kapja a főszerepet.