Eltitkolt múlt

2016 tavaszán érkezett A remény hajnalából már megismert Alex története, az Eltitkolt múlt és annak kiegészítő novellája, az Elvesztett jövő. Ugyanehhez a kötethez olvasóim buzdítására 2018 őszén megírtam az Elvakult szerető című novellát.

https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-eltitkolt-mult

E-könyv: https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-eltitkolt-mult-e-konyv

Elvesztett jövő: https://alomgyar.hu/konyvek/anne-l-green-elvesztett-jovo-eltitkolt-mult-a-szokes-e-konyv

  • Álomgyár Kiadó
  • 408 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155596285
  • Ár: 4499 Ft

 

„Szívet melengető és lelket simogató.” – A másik világ blog

„Számomra ilyen egy tökéletes romantikus regény.” – Egyszer volt… blog

 

Megszelídülhet egy vérbeli szívtipró?

„Alexander Cross vagyok, egy veszedelmes és vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintem, a kapcsolataimból kizárok minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők. Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?”

De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elüti azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá?

Amikor Alex belenéz szépséges áldozata kék szemeibe, minden megváltozik, függővé válik. Megtapasztalja, milyen szeretni, gondoskodni és szeretve lenni. Idővel ráébred azonban, hogy Lexie nem az a nő, akinek hitte, múltja tele van szenvedéssel, titkokkal és fájdalmas rejtélyekkel, ám addigra már késő: elnyeli őt a mély, őszinte érzelem, amit a lány iránt táplál.

Vajon a múlt sötét titkai engedik a fiatal szerelmeseket új életet kezdeni?

Anne L. Green harmadik regénye még a korábbiaknál is szenvedélyesebb és fordulatosabb. Az írónő sikerkönyveiben már bizonyította, hogy csak egyetlen dolog állandó az életben: mindig minden változhat.